sâmbătă, 10 decembrie 2016

Salată cu avocado și carne de porc la grătar



Ingrediente:

2- 3 roșii
1 avocado copt
50 gr parmezan
mușchiuleț de porc
puțin ulei de măsline
zeama de la o lămâie
sare, piper, oregano și pătrunjel uscat.

Pregătire:

1. Condimentăm carnea și o punem pe o tigaie grill, până este gata pe ambele părți, apoi o feliem.

2. Spălăm roșiile și le feliem subțire, tăiem avocado-ul pe jumătate, îndepărtăm sâmburele și cu ajutorul unei linguri scoatem tot miezul, ca apoi sa îl tăiem mărunt.

3. Punem carnea, roșiile și avocado-ul într-un castron de salată, răzuim parmezan deasupra și condimentăm.

4. Spălăm lămâia, o turtim puțin cu mâinilie înainte de a o tăia pe jumătate, o tăiem și stoarcem peste celelalte ingrediente.

Poftă bună!
O salată sățioasă, perfectă pentru o cină rapidă, sau un prânz la birou.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu