Ingrediente:
1 kg cartofi
1 broccoli mare
500 gr carne tocată de porc
150 gr telemea de vacă
150 gr caşcaval
ulei de măsline
1 ceapă
1 ardei capia
ulei de floarea soarelui
sare, piper, chili, usturoi granulat
Pregătire:
2. Tăiem mărunt ceapa și ardeiul capia, le punem la călit într-o tigaie cu puțin ulei de floarea soarelui. După ce s-au înmuiat, adăugăm canea tocată și condimentăm. Lăsăm aproximativ 10-15 minute la foc mediu, timp în care mai amestecăm din când în când.
4. Punem o hârtie de copt peste o tavă ușor adâncă, o ungem cu puțin ulei de măsline și aranjăm un strat de cartofi (astfel încât să nu avem goluri), punem puțin cașcaval răzuit, apoi punem carnea tocată peste, brânza răzuită și bucățile de broccoli, acoperim cu un alt strat de cartofi și cașcaval răzuit din abundență (putem folosi mai multă carne tocată pentru 2 straturi de carne).
5. Lăsăm tava în cuptorul preîncălzit, aproximativ 45 de minute la 180 de grade.
Delicios de arătos! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu