Ingrediente:
*300 gr tagliatele
*200 ml smântâna pentru gătit
*1 iaurt mic 125 gr
*100 gr mușchiulet de porc sau bacon
*1 ceapă
*50 gr cașcaval răzuit
*100 gr brânză de vacă
*ulei de măsline
*oregano uscat
*sare (puțină dacă este brânza sărată)
*piper
Pregătire:
1. Punem apă la fiert într-o oală, cu puțină sare. Când apa începe să fiarbă, punem și pastele (Citim ambalajul pastelor pentru a vedea cât trebuie să le lăsăm la fiert). Până se fierb, pregătim sosul:
2. Tăiem mușchiulețul sau baconul cât mai mărunt, tocăm ceapa și le călim în ulei de măsline la foc mediu. Când ceapa s-a înmuiat, punem brânza de vacă și smântâna lichidă, condimentăm. Când brânza s-a topit, oprim focul.
3. Strecurăm pastele, le adăugăm în sos și le mai fierbem în sos pentru câteva minute. Adăugăm cașcaval răzuit și oregano.
Poftă bună! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu