sâmbătă, 22 octombrie 2016

Paste albe

paste cu branza
Ingrediente:

*300 gr tagliatele
*200 ml smântâna pentru gătit
*1 iaurt mic 125 gr
*100 gr mușchiulet de porc sau bacon
*1 ceapă
*50 gr cașcaval răzuit
*100 gr brânză de vacă
*ulei de măsline
*oregano uscat
*sare (puțină dacă este brânza sărată)
*piper

Pregătire:

1. Punem apă la fiert într-o oală, cu puțină sare. Când apa începe să fiarbă, punem și pastele (Citim ambalajul pastelor pentru a vedea cât trebuie să le lăsăm la fiert). Până se fierb, pregătim sosul:

2. Tăiem mușchiulețul sau baconul cât mai mărunt, tocăm ceapa și le călim în ulei de măsline la foc mediu. Când ceapa s-a înmuiat, punem brânza de vacă și smântâna lichidă, condimentăm. Când brânza s-a topit, oprim focul.
3. Strecurăm pastele, le adăugăm în sos și le mai fierbem în sos pentru câteva minute. Adăugăm cașcaval răzuit și oregano.
paste cu branza si muschiulet
Poftă bună!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu