Ce poate fi mai simplu decât să cumperi un aluat de foietaj de la magazin şi să îl umpli cu ceva bun, ca apoi să îl bagi la cuptor şi să savurezi un desert gustos şi rapid de preparat?
Ingrediente:
*aluat de foietaj
*dulceaţă de caise (sau orice altă dulceaţă mai aveţi)
*nucă de cocos
Pregătire:
1. Dăm drumul la cuptor la 180 de grade.
2. Tăiem aluatul în pătrăţele, la dimensiunile dorite.
3. Punem puţină dulceaţă (pentru a le putea rula mai bine).
4. Rulăm ca nişte cornuleţe, apoi le dăm prin nucă de cocos.
5. Înfigem scobitori în fiecare cornuleţ, pentru a le păstra forma în timpul coacerii.
6. Punem o hârtie pentru copt pe o tavă plată şi introducem în cuptorul preîncălzit pentru aproximativ 20 de minute.
Înainte:
După:
Yuuuuuummm |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu