luni, 8 februarie 2016

Supă cremă de ciuperci - Simplu și rapid!

Ingrediente :
(pentru aproximativ 3-4 castronele de supă)
 
🍄500 gr ciuperci;
🍄o ceapă mare;
🍄200 ml smântână lichidă;
🍄sare și piper după gust;
🍄1 cartof.


Preparare :
Pasul 1 - Pregătirea ciupercilor: Curățăm cartoful, ceapa și toate ciupercile, le tăiem în bucăți mari, cât să ne fie nouă ușor (oricum le fierbem și le dăm prin blender la sfârșit). Luăm o cratiță mai adâncă și călim ceapa în puțin ulei, pentru 1-2 min, apoi adăugam ciupercile. Călim totul pentru câteva minute, apoi adăugăm apă fierbinte și cartoful, până vom avea totul acoperit. Folosiți mai multă apă dacă preferați supa de ciuperci mai moale. Când toate legumele sunt fierte, opriți focul, adăugați smântâna lichidă și condimentele.

Pasul 2 - Blender/Mixer vertical: Playing timee! Acum mixăm totul, eu am folosit un mixer vertical și am preparat supa direct în cratița în care am gătit. Mixați până când supa ajunge exact așa cum vă place. Eu am mixat până am stropit pereții, recunosc :)) Am mai pus puțină apă fierbinte chiar și la acest pas, și am amestecat bine.

Rezultatul:

 
Recomandare servire: Serviți un castronel de supă cremă de ciuperci, cu felii de pâine proaspăt prăjite, rezultatul va fi delicios! 🍄🍄🍄
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu