marți, 22 martie 2016

Pachețele de pui la cuptor



Ingrediente :

- 5 pulpe de pui dezosate;
- 2-3 ciuperci;
- 2 castraveţi muraţi;
- caşcaval afumat;
- ulei de măsline;
- boia, sare, piper.


Preparare :

Pasul 1 - Carnea : Spălăm carnea şi o condimentăm.

Pasul 2 - Celelalte ingrediente : Tăiem ciupercile, caşcavalul şi castraveţii în felii cât mai subţiri;

(dăm drumul la cuptor la aprox 180 grade)

Pasul 3 - Aranjare : Aranjăm pe fiecare bucată de carne câte 2-3 felii de ciuperci, o felie de caşcaval şi una de castravete.

Pausl 4 - Împachetare : Aranjăm carnea pacheţele în forma de U, prindem cu scobitori şi le punem într-un vas uns cu puţin ulei de măsline la cuptor. (sau rulouri dacă sunt bucăţile mai mari)



 
Lăsăm la cuptor până ce încep să se rumenească.

Rezultatul :

Simplu şi rapid














Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu