Ingredinte :
- 1 piept de pui;
- 5 ouă;
- 1 legătură de ceapă verde;
- 1 legătură de mărar;
- 150g telemea de vacă;
- sare, piper.
Preparare:
Pasul 1 - Carnea: Punem apă la fiert, iar când începe să fiarbă adăugăm pieptul de pui și puțină sare. După ce fierbe, îl scoatem din apă, apoi îl tăiem cubulețe mici și îl punem într-un castron.
Pasul 2 - Celelalte ingrediente: Spălăm ceapa verde și mărarul, le tocăm mărunt, iar apoi punem peste pieptul de pui. Batem cele 5 ouă într-un castronel, adăugăm peste ingrediente împreună cu telemeaua răzuită. Condimentăm (fără sare dacă este brânza foarte sărată). Pregătim o tavă de chec cu hârtie de copt și punem amestecul uniform.
Lăsăm tava la cuptor pentru aproximativ 30-40 de minute până se formează o crustă deasupra. (la aprox 180 grade)
Poftă bună! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu