luni, 1 august 2016

Ficăței de pui cu ceapă, vin alb și măsline kalamata

          Ingrediente:
  • 500 gr ficăței de pui;
  • 2 cepe;
  • 100 ml vin alb;
  • 100 gr măsline kalamata;
  • ulei de floarea soarelui;
  • 4 căței de usturoi;
  • cimbru uscat, sare, piper.
 
 
          Pregătire
  • Spălăm şi curăţăm cepele şi ficăţeii.
  • Tăiem cele două cepe în fâşii subţiri, pregătim o oală sau o tigaie cu ulei, călim la foc mediu, iar după câteva minute, (când se înmoaie ceapa) adăugăm şi ficăţeii.
  • După ce s-au rumenit ficăţeii (avem grijă să amestecăm pentru a nu se lipi de margini), punem vinul şi usturoiul tocat, măslinele şi condimentele.
  • Lăsăm câteva minute pe foc, iar după ce s-au înmuiat ficăţeii, preparatul este gata.
 

Să aveţi poftă!
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu