🐝Ingrediente:
- 500gr ficăței de pui ;
- 2 linguri de miere;
- 5-6 căței de usturoi;
- ulei de floarea soarelui;
- o cană de vin alb;
- o jumătate cană de apă;
- cimbru uscat;
- sare piper.
🐝Pregătire:
- Călim ficăţeii în ulei de floarea soarelui la foc mediu.
- Amestecăm pentru a-i găti pe fiecare parte, iar după câteva minute, adăugăm şi căţeii de usturoi.
- Odată ce începe să se înmoaie şi usturoiul, adăugăm mierea, amestecăm, lăsăm 5 minute pe foc, iar apoi turnăm vinul şi apa. Când lichidul începe să se evapore considerabil, condimentăm cu sare, piper, şi foarte important: cimbru uscat. Acesta va da o aromă deosebită preparatului.
- Încă 10 minute şi ficăţeii sunt gata. Poftă bună!
Simplu, gustos şi rapid! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu