- 200 gr măsline;
- 500 gr pulpe de pui dezosate (sau piept de pui);
- 1 cutie de roşii la conservă, sau suc proaspăt de roşii;
- 1 lingură de paste de tomate;
- o jumătate de lămâie;
- 1 ceapă mare;
- 1 morcov;
- ulei de floarea soarelui;
- sare, piper, boia;
- mărar.
Pregătire:
Pasul 1- Carnea: Spălăm carnea şi o tăiem în bucăţi mari.
Pasul 2- Legumele: Spălăm legumele, răzuim morcovul şi tăiem ceapa julien.
Pasul 3- Mâncărica: Călim ceapa în ulei de floarea soarelui, adăugăm carnea şi morcovul. Odată ce carnea s-a gătit, adăugăm măslinele, sucul de roşii şi pasta de tomate. Condimentăm după preferinţe. Lăsăm câteva minute să fiarbă sosul, apoi adăugăm câteva felii de lămâie şi mărar tocat mărunt (sau uscat, la plic). Şi gataaaa 😊😊! Ca la mama acasă!
Poftă bună! |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu