Ingrediente:
- 500 gr piept de pui;
- 250 gr carne de vită;
- 2 cepe;
- 2-3 ardei capia;
- 500 gr suc proaspăt de roșii, sau o conservă cu roșii;
- 1 lingură pastă de tomate;
- 4-5 căței de usturoi;
- ulei de floarea soarelui;
- busuioc;
- sare, piper.
Pregătire:Pasul 2 - Carnea: Spălăm și tăiem carnea în cubulețe, o punem deoparte separat, condimentăm.
Pasul 3 - Ostropel: Călim ceapa și ardeiul în ulei de floarea soarelui, adăugăm carnea de pui, iar când aceasta începe să fie gata, adăugăm și carnea de vită. Lăsăm câteva minute, apoi punem sucul de roșii, pasta de tomate și usturoiul. Adăugăm busuioc, sare și piper, și lăsăm până se face sosul de roșii, 10-15 minute.
Poftă bună!
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu